Glimt fra møtene i vinter/vår

Glimt fra møtene i vinter/vår

Filadelfia Lena har hatt gudstjenester annenhver søndag i halvåret som ligger bak oss. På bildecollagen ser en noen glimt både fra forsamlingen og fra kirkekaffen i kafeen etter møtene.

På første søndag i måneden har vi hatt nattverd. Talere har vært foruten pastor Kjell Erichsen: Ingar Jensen, Ørjan Johannesen og Liv Ødbehr.

Lovsangen har hatt stor plass. Egne krefter som søstrene Bergrud, Kjell Våga og Terje Solhaug har bidratt foruten Runar Iversen, Elisabeth og Øyvind Alund, Abigail og Bjarte Onsrud og Inga Holmefjord og Anniken Crantz Lorentzen.

Nytt i vår har vært Barnas kvarter i begynnelsen av hver gudstjeneste. Ingrid Bergrud Aasen har stått for dette. Her har barna fått en mini-søndagsskole, med bibelvers, frammøtekort og en liten premie!

Lyd, bilde og lys under møtene har Rune Hellum og David Bergrud hatt god styring på. Og på kirkekaffen har Marianne Våga sammen med Eva Hansen og Solveig Hellum alltid sørget god servering!

Det har vært bønnemøter hver onsdag - Kjell Våga har hatt ansvar for disse.

Søstermisjonen har vært samlet en gang i måneden. Marianne Våga har hatt ansvaret her. Ellers har husgruppene vært samlet annenhver uke, stort sett i hjemmene, men noen ganger i kafeen på Filadelfia. Det har vært ei gruppe for menn, ledet av Øyvind Hansen – og to grupper for kvinner, den ene ledet av May Vestar Onsrud, senere Solveig Hellum, og den andre ledet av Diane Toohey (engelskspråklig).

Et større prosjekt med oppussing av lokalene ble fullført av en dugnadsgjeng i vinter. Kafeen fikk et løft med nye bord, stoler, planter og lamper foruten at veggene der og på kjøkkenet ble malt. I salen oppe ble rommet bakerst gjort om til barnerom med leker og bøker. Både der og i selve møterommet ble veggene malt. 

Kalender
Apr28
Gudstjeneste kl 17
Søndag, april 28, 2024 17:00
Kjell Våga taler. Sang ved Elisabeth og Øyvind Alund
Mai12
Gudstjeneste kl 17
Søndag, mai 12, 2024 17:00
Øyvind Hansen taler. Sang ved Elisabeth og Øyvind Alund
Mai26
Gudstjeneste kl 17
Søndag, mai 26, 2024 17:00
Ingrid Bergrud Aasen taler. Sang ved Janne Skuland
Jun9
Gudstjeneste kl 17
Søndag, juni 9, 2024 17:00
Jun23
St. Hansfeiring (ved Mjøsa?)
Søndag, juni 23, 2024 00:00
Powered by Cornerstone