KLUBBEN

Barneklubben og U klubben er hver fredag bortsett fra de gangene det er skolefri. Barneklubben varer fra kl. 17:45-20:00 og U klubben varer fra kl. 20:30-23:00. Og vis du ønsker mer info så er Det er mer på kalenderen.

KLUBBEN

Barneklubben og U klubben er hver fredag bortsett fra de gangene det er skolefri. Barneklubben varer fra kl. 17:45-20:00 og U klubben varer fra kl. 20:30-23:00. Og vis du ønsker mer info så er Det er mer på kalenderen.

Barneklubben

Barneklubben er et morsomt sted for barn fra 3. til 7. klasse, der det er mye gøy og moro!J Her kan man være med på forskjellige aktiviteter, her er noen av dem: Vi har et hobbyrom der dere kan lage mange kule ting og det er en aktivitet der dere kan synge og spille instrumenter og viss du vill kan du synge eller spile på samlingen til slutt. Vi har også biljardbord, bordtennis og et airhochybord. Men vi har også datamaskiner, wii og PS3 og vi ser på en film hver gang. Du kan også kjøpe brus i kiosken der det er lit forskjellig mat for hver gang for eks. pølser, hamburgere eller vafler.

Barneklubben starter med en andakt med litt musikk og sang. Også er det fritid i Ca. 1 ½ time det er også en samling der du kan vinne loddtrekning samen med litt sang og musikk

U Klubben

U klubben er for 8. klasse og oppover. Her er det mange aktiviteter Vi har også biljardbord, bordtennis og et airhochybord. Men vi har også datamaskiner, wii og PS3 også har vi kiosk men på u klubben er det godteri og brus. U klubben starter med en samling der det er en andakt og så er det litt musikk og sang. Og vis du vill kan du spille forskjellige brettspill. Og innimellom har vi noen leker.

Medlemmer

På barneklubben og U klubben er det 100kr for medlemskontingent og da for du som regel 5kr rabatt på det som er i kiosk. Og vi har medlemstrekninger litt innimellom der det er litt Støre trekninger som bare medlemmer kan være med på.

Det er selvfølgelig mulig å møte selv om du ikke er medlem.

Håper vi ses på klubben! :-)

Onsdag, Desember 11, 2019
19:00 Bønn og samtale