Filadelfia feiret 90 år!

Filadelfia feiret 90 år!

Filadelfiamenigheten feiret at den har eksistert i 90 år med en jubileumsfest søndag 23. oktober. Det vanket taler, sang, rømmegrøt/spekemat og bursdagskake!

Kjell Våga holdt jubileumstalen hvor han orienterte om historien og vektla den gløden og vekkelsen som gjorde at menigheten ble dannet i 1932, og som har fortsatt opp gjennom årene. Han har sammen med Øyvind Hansen stått i ledelsen for menigheten i mange år. Representanter for nåværende ledelse delte tanker om framtida for menigheten. Flere gjester hadde funnet veien til festen, og noen av disse kom med hilsener under kaffe- og kakeserveringen til slutt. 

Det var mye sang og musikk i festen. Kjell Våga og Terje Solhaug spilte og sang. Likeså søstrene Bergrud og mor Hanna!  Hanna Bergrud er forøvrig like gammel som menigheten og har opplevd menigheten på nært hold i alle år!

Bilde

Snertingdal Gospelkor ledet av Elisabeth og Øyvind Alund deltok med flere sanger.

Bilde

"Bursdagskaken" var laget av Holmstad Hjemmebakeri og smakte utmerket! Takk til Eva som ordnet med den! Takk også til de som bidro med tillaging av mat og kreativ pynting av bordene!

Kalender
Des4
Gudstjeneste
Søndag, desember 4, 2022 17:00
Abigail Onsrud taler. Sang ved søstrene Bergrud med band!
Des18
Julekonsert. Elisabet og Øyvind Alund pluss lokale sangere.
Søndag, desember 18, 2022 17:00
Powered by Cornerstone